Posted on

Herfst

pexels-photo (1)De herfst liet even op zich wachten maar is inmiddels overal aanwezig. Het seizoen waarin de natuur zich terugtrekt en wij ook weer minder buiten zijn.

Kinderen vinden het altijd fijn om buiten te spelen! In de shop vind je regenpakken en warme wantjes zodat ze ook nu lekker naar buiten kunnen! Bijvoorbeeld om te boogschieten of vliegeren. En een bloemenpers is ook heel geschikt om de mooiste herfstbladeren mee te drogen.

En binnen breng je je hele huis in herfstsferen met bijvoorbeeld een paddestoelenlamp, een kabouterhuisje of het klassieke boek Kabouter van Rien Poortvliet.

Vanaf nu pakken we trouwens alle bestellingen weer met decemberpapier in. Dat betekent voor jou heel eenvoudig inkopen doen voor pakjesavond!

Ik ben benieuwd naar wat jij van m’n webshop vindt. Mis je bepaalde dingen of kan de website beter? Laat hieronder een reactie achter. Ik hoor het graag van je, lijkt me leuk iets van je te horen!

ps. We zijn druk bezig alle nieuwe aanwinsten op de foto te zetten. Ik ga ze de komende dagen toevoegen in de shop dus hou de categorie Nieuwste Producten in de gaten!

Delen

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *