Over Hout & Helden

Hout & Helden is een webshop met voornamelijk tweedehands duurzaam speelgoed. Op deze pagina lees je meer over de achtergrond van de webshop en over ons.

Webshop

In deze unieke webshop staat duurzaamheid centraal. Het speelgoed dat wij verkopen is bijna allemaal tweedehands en met veel zorg, aandacht en liefde geselecteerd voor jouw eigen kleine held! Hier koop je tweedehands speelgoed dat schoon, heel en compleet is. De foto’s van de producten zijn van hoge kwaliteit waardoor je precies kunt zien wat je koopt. Dat is wel zo eerlijk. Mocht een product een meer dan geringe beschadiging hebben vermelden wij dit altijd in de omschrijving.

Hergebruik van bestaande producten is de optimale vorm van duurzaamheid. Waarom zou je iets nieuw kopen als je voor minder geld dezelfde gegarandeerde kwaliteit kunt krijgen? Wij garanderen dat alles heel en compleet is en alles werkt zoals het zou moeten werken. Geen verrassingen bij vage marktplaatsbestellingen, geen vieze geurtjes van speelgoed uit de kringloopwinkel en geen gedoe met ontbrekende puzzelstukjes. Bij ons alleen de voordelen: minder betalen voor dezelfde kwaliteit en ook nog eens tegen een laag verzendtarief! En omdat we weten hoe leuk het is om iets (nieuws) uit te pakken bieden wij je ook onze gratis inpakservice aan! Op jouw verzoek pakken we het product feestelijk in.

Over ons

Wij zijn Renee & Eric Kooijman, we hebben dochters (geboren in 2011 en 2016). Al sinds de geboorte van de oudste zijn we altijd op zoek naar het mooiste natuurlijke duurzame speelgoed. We kochten altijd al zoveel mogelijk tweedehands dus ook voor speelgoed gingen we op zoek naar mooi speelgoed dat, soms na een beetje opknappen, nog jaren mee kan. We bleken genoeg te kunnen vinden en omdat we jou die zoektocht willen besparen en je de gemakken van een webshop willen bieden zijn we Hout & Helden begonnen.

Niet gevonden wat je zocht?

Ben je op zoek naar een specifiek product maar kun je het in onze webshop niet vinden?
Vul hieronder dan zo nauwkeurig mogelijk de omschrijving van het product en je budget in.
Wij speuren markten en internet voor je af om het te vinden.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Waar ben je naar op zoek?

Uitgebreide omschrijving:

Wat is je budget?

Inkoop

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten om in te kopen.
Zijn je kinderen hun speelgoed ontgroeid maar kan het nog best een ronde mee?
Stuur ons dan een foto van het product en de prijs die je er ongeveer voor wilt hebben.
Ook speelgoed dat schoongemaakt of opgeknapt moet worden is welkom!

Meer informatie? info@houtenhelden.nl of 06-33970819.

Delen