Over Hout & Helden

Hout & Helden is een webshop met voornamelijk tweedehands duurzaam speelgoed.

Webshop
In deze unieke webshop staat duurzaamheid centraal. Het speelgoed dat wij verkopen is bijna allemaal tweedehands en met veel zorg, aandacht en liefde geselecteerd voor jouw eigen kleine held! Hier koop je tweedehands speelgoed dat schoon, heel en compleet is. De foto’s van de producten zijn van hoge kwaliteit waardoor je precies kunt zien wat je koopt. Dat is wel zo eerlijk. Mocht een product een meer dan geringe beschadiging hebben vermelden wij dit altijd in de omschrijving.

Hergebruik van bestaande producten is de optimale vorm van duurzaamheid. Waarom zou je iets nieuw kopen als je voor minder geld dezelfde gegarandeerde kwaliteit kunt krijgen? Wij garanderen dat alles werkt zoals het zou moeten werken. Geen verrassingen bij vage marktplaatsbestellingen, geen vieze geurtjes van speelgoed uit de kringloopwinkel en geen gedoe met ontbrekende puzzelstukjes. Bij ons alleen de voordelen: minder betalen voor dezelfde kwaliteit en ook nog eens tegen een laag verzendtarief! En omdat we weten hoe leuk het is om iets (nieuws) uit te pakken bieden wij je ook onze gratis inpakservice aan! Op jouw verzoek pakken we het product feestelijk in.

Over ons
Wij zijn Renee & Eric Kooijman, we hebben drie dochters. Al sinds de geboorte van de oudste zijn we altijd op zoek naar het mooiste natuurlijke duurzame speelgoed. We kochten altijd al zoveel mogelijk tweedehands dus ook voor speelgoed gingen we op zoek naar mooi speelgoed dat, soms na een beetje opknappen, nog jaren mee kan. We bleken genoeg te kunnen vinden en omdat we jou die zoektocht willen besparen en je de gemakken van een webshop willen bieden zijn we Hout & Helden begonnen.

Winkelwagen