Service & Contact

Verzenden: Vóór 20:00 uur besteld, de volgende (werk)dag verzonden. Wij verzenden onze pakketten met DHL, die zijn betrouwbaar en snel. Het vaste verzendtarief dat wij rekenen is €3,95 per zending. Mochten we om wat voor reden dan ook langer doen over de verzending vermelden we dat indien mogelijk vooraf op de site maar altijd direct na je bestelling.

Je kunt op afspraak ook je bestelling bij ons in Almere afhalen. Mocht je voor deze optie kiezen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Mocht je geen gebruik kunnen maken van iDeal kun je ook kiezen voor de betaalmogelijkheid ‘Directe bankoverschrijving’. Zodra je bestelling is ontvangen maken we het product klaar voor verzending. Zorg dat je het bedrag, wat in je factuur staat vermeld, zo snel mogelijk overmaakt op onze bankrekening. Belangrijk is dat je hierbij het bestelnummer duidelijk vermeldt. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening versturen we je bestelling.

Verzendkosten op een rij:
Binnen Nederland  €3,95
België  €7,95
Duitsland  €7,95
Frankrijk  €15
Overige landen op aanvraag!

Retouren
Al onze producten kun je zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen terugsturen in de originele staat. We storten direct na ontvangst van je pakket het aankoopbedrag van het product terug op je bankrekening. Je betaalt dan alleen de verzendkosten en je eigen verzendkosten voor het terugsturen. Mocht je iets willen ruilen voor een ander product, laat dat dan even weten via de mail: info@houtenhelden.nl. Vermeld altijd het bestelnummer.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Contact

info@houtenhelden.nl
Henri Bergsonweg 16

1349CT  Almere
06-33970819

twitter: @HoutenHelden
facebook: www.facebook.com/houtenhelden

Bankrekeningnummer: NL36 TRIO 0390 3870 45
BIC code: TRIONL2U
Kamer van Koophandel: 63146010
BTW: NL178134442B01