Service & Contact

Verzenden:
Soms wil je je bestelling zo snel mogelijk in huis. Kies dan voor verzendoptie ‘Snel’. Als je dan voor 20:00 uur bestelt, versturen we het de volgende (werk)dag. Je betaalt dan €5,50.
Als je wat meer geduld hebt kies je voor ‘Langzaam’. We versturen je pakket dan binnen 3 tot 5 werkdagen. Je betaalt dan €3,95.
We versturen met PostNL of DHL en je ontvangt altijd een track & trace code per e-mail.

Je kunt op afspraak ook je bestelling bij ons in Almere Oosterwold afhalen. Mocht je voor deze optie kiezen nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Mocht je geen gebruik kunnen maken van iDeal kun je ook kiezen voor de betaalmogelijkheid ‘Directe bankoverschrijving’. Zodra je bestelling is ontvangen maken we het product klaar voor verzending. Zorg dat je het bedrag, wat in je factuur staat vermeld, zo snel mogelijk overmaakt op onze bankrekening. Belangrijk is dat je hierbij het bestelnummer duidelijk vermeldt. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening versturen we je bestelling.

Verzendkosten buitenland:
België  €7,95
Duitsland  €7,95
Overige landen op aanvraag!

Retouren
Al onze producten kun je zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen terugsturen in de originele staat. We storten direct na ontvangst van je pakket het aankoopbedrag van het product terug op je bankrekening. Je betaalt dan alleen de verzendkosten en je eigen verzendkosten voor het terugsturen. Mocht je iets willen ruilen voor een ander product, laat dat dan even weten via de mail: info@houtenhelden.nl. Vermeld altijd het bestelnummer.

Zie ook onze algemene voorwaarden.

Contact

info@houtenhelden.nl
Henri Bergsonweg 16

1349CT  Almere
06-33970819

twitter: @HoutenHelden
facebook: www.facebook.com/houtenhelden

Bankrekeningnummer: NL36 TRIO 0390 3870 45
BIC code: TRIONL2U
Kamer van Koophandel: 63146010
BTW: NL178134442B01

Winkelwagen