Posted on

Tweedehands duurzaam speelgoed, heel logisch!

IMG_8534Bij Hout & Helden verkopen we voornamelijk tweedehands duurzaam speelgoed. Maar wat is dat eigenlijk, duurzaam speelgoed? Wij letten speciaal op de volgende twee kenmerken als we speelgoed inkopen:

-Het is zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen. Dit geeft ons de garantie dat er zo min mogelijk milieuvervuiling plaats heeft gevonden bij de productie van het speelgoed. Wist je bijvoorbeeld dat aardolie de grondstof voor plastic is? Daar laten wij ons kind het liefst zo min mogelijk mee spelen.
-Het speelgoed is stevig en gaat lang mee. Omdat we voornamelijk tweedehands speelgoed verkopen is het zeer belangrijk dat het speelgoed een lange levensduur heeft. Of het nu gaat om poppen van biologisch katoen of een kraanwagen van hout, degelijkheid staat bij ons voorop.

Er zijn veel A-merken die speelgoed maken dat voldoet aan deze punten. Vaak hangt aan deze topkwaliteit dan ook een prijskaartje waardoor niet iedereen dit speelgoed kan betalen. Ook wij als jonge ouders moeten keuzes maken in onze uitgaven. Tweedehands speelgoed kopen vinden wij daarom ook een goed alternatief. Een krasje of een deukje in die leuke loopfiets maakt voor een kind geen verschil voor het plezier dat ze van de loopfiets zal hebben.
Dit mooie en kostbare speelgoed overleeft ook vaak de kindertijd en is tweedehands dus nog van prima kwaliteit. Maar waar vind je al dat mooie speelgoed voor een betaalbare prijs? Bij Hout & Helden!!!

Grimms is bijvoorbeeld zo’n mooi merk dat in de aanschaf best kostbaar is. Grimm’s gebruikt voor zijn speelgoed dan ook alleen hout uit Europa. Het speelgoed wordt met de hand gemaakt en alle vrolijke kleuren worden er met de hand op geschilderd en voldoen aan alle eisen en regels van veilig kinderspeelgoed. Deze puzzel is hiervan een mooi voorbeeld!

De prijzen houden we zo laag mogelijk. Op die manier wordt natuurlijk en duurzaam speelgoed bereikbaar voor iedereen!

Delen

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *