Posted on

Hoe werkt dat nou?

Regelmatig verkopen wij speelgoed uit de webshop en om voldoende voorraad en keuze te bieden kopen wij dan weer nieuw (tweedehands) speelgoed in. Zo hebben we in elke categorie (op onze website) genoeg te kiezen.
Nu leek het ons heel leuk om jullie te laten zien hoe we dat doen.
We volgen daarom vandaag de reis van één van onze meest verkochte producten: de autogarage!

IMG_78231. Ophalen

Nadat via mail de ‘deal’ is gesloten halen we het product op bij de vorige eigenaar. Uiteraard halen we zoveel mogelijk producten uit de regio waar we wonen maar soms valt het ook goed te combineren met een weekendje weg of een andere autorit die we toch al gingen maken. Bij grotere afstanden laten we uiteraard het product opsturen.

IMG_7887

2. Controle

We controleren vervolgens het product nauwkeurig op beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Dan volgt eerste een grote schoonmaak. Met natuurlijke zeep reinigen we alles grondig tot in de kleinste hoekjes. Sommige tweedehands producten zijn echt heel vies dus een hele klus.

IMG_7891

3. Reparatie

Als uit de controle blijkt dat er nog wat reparatiewerk nodig is dan maken we dat vaak meteen in orde. Het is wisselend wat er gedaan moet worden, soms is houtlijm en het aandraaien van wat schroeven voldoende of er moet bijvoorbeeld een onderdeel dat ontbreekt nagemaakt worden. Soms tijdrovend maar erg leuk om te doen!

IMG_7880

4. Testen!

Nu is de garage klaar om getest te worden, alles moet natuurlijk veilig zijn. Onze dochter offert zich graag op voor deze belangrijke taak. Met veel plezier test ze of alles goed werkt!

 

 

 

IMG_78695. Fotograferen

Om het product goed aan jullie te laten zien op de website maken we mooie foto’s. Foto’s waarop je goed kunt zien wat je koopt en waardoor je niet voor verassingen komt te staan!

 

 

20150405 (3)6. Website

Het eindresultaat is een mooi product dat weer als nieuw is en wat jij vol vertrouwen kunt bestellen en waar weer eindeloos mee gespeeld kan worden.

De garages zijn zo populair dat deze alweer verkocht is maar we hebben gelukkig nog genoeg keuze! Als je deze graag wil moet je onze website en Facebook goed in de gaten houden voor het laatste nieuws.

 

Delen

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *